Skip to the content
Den Store Glorry Cup-finale på Rådhuspladsen
GrillTennis til Roskilde Festival 2017
GrillTennis i Go' Morgen DK
GrillTennis på Kunsten i Aalborg

Historien om GrillTennis


Det med GrillTennis kan lyde lidt skørt, men hvad gør man, hvis man står en flok venner i et sommerhus, og ikke rigtig ved, hvad man skal bedrive tiden med. Så tager man de ting, man har ved hånden og bruger sin fantasi og opfinder nogle regler og pointsystemer.

Det var hvad, konceptudvikleren Ole Huld, gjorde for næsten 20 år siden under en ferie til Toscana, og siden da har GrillTennis-sporten gået sin stille sejrsgang rundt i verden.

Der har været afholdt DM og World Cup-turneringer i GrillTennis siden 2013, og i løbet af sommeren 2018 var GrillTennis-sporten på tour med TV 2 Lorry i 15 uger, hvor vi bl.a. besøgte Roskilde Dyrskue, Musik i Lejet, en række havne- og byfester og sluttede det hele af med en kæmpe finale på Rådhuspladsen med 28 hold og masser af tilskuere.

Nå ja, og så har vi selvfølgelig også bl.a. været til Roskilde Festival, vundet en konceptpris på DAC, lavet en film med DR, besøgt Go’ Morgen DK, været en case på KEA, holdt nordjyske mesterskaber på Kunsten i Aalborg plus underholdt til firmafester, polterabends, studenterfester og fødselsdage.

Og tro det eller ej: Alle har elsket at spille GrillTennis. Det er derfor vil vi nu gerne vil mødes med dig.

Vi ses ved den gyldne grill.

 

Det her vil du gerne prøve


DU KAN HER LÆSE OM

- spillets REGLER
- vores stilsikre TEAM
- gå direkte til BOOKING

KONTAKT OS
hej@grilltennis.dk