Skip to the content

Teamet

GrillTennis er meget mere end en sport. Det handler om mennesker, fællesskaber og gode historier. Hos os bliver du aldrig efterladt alene, men bliver underholdt og hjulpet igennem af vores altid velklædte GrillTennis-team.

Legenden
Vi medbringer altid en legendarisk GrillTennis-spiller, hvis rolle både er at vise fifs og tricks til nye spillere samt kaste stjernestøv over hele eventet. Og ja, der vil være mulighed for at få taget et foto sammen med stjernen fra GrillTennis-sporten.

GrillDommeren
GrillTennis-sportens højeste autoritet og den person, der holder det sagnomspundne kop-flag. Det her er personen, man bør holde sig gode venner med, selvom GrillDommeren naturligvis er ubestikkelig.

Soigneuren
GrillTennis handler (også) om stil, æstetik og gode manerer, og i den henseende kan man få hjælp af soigneuren. Denne person medbringer fnugrulle, børste og målebånd, så man før og under spiller kan få styr på fnullermænd, strømpehøjde og andre ting, der kan påvirke ens præstation.

Speakeren
GrillTennis-sporten er fyldt med gode historier, og dem der ikke allerede findes, skrives mens der spilles. Speakeren er din guide til turneringen og den person, der sikrer sammenhængen i hele eventet.